Newest Advertisement
renovation/plumbing

renovation/plumbing

Mohd ismail tukang renovation and plumbing (017296...

plumbing dan renovation 0176239476

plumbing dan renovation 0176239476

PERHIDMATAN KAMI UBAHSUAI RUMAH MENGECAT RUMAH UBA...

Kuala lumpur b2b massage service.

Kuala lumpur b2b massage service.

Freelance massage service untuk lelaki. Incall Kua...

More

Tamar Cocoa murah drp harga pasaran Shah Alam

Description

Assalamualaikum..

--->Anda suka minuman coklat/koko atau Milo?
--->Tapi rasa nak boikot produk Israel?
Anda patut cuba Tamar Cocoa keluaran Al-Hadad Marketing ni.. Produk keluaran Muslim yang berkualiti dan rasanya sangattt2 sedap! Lebih sedap drp Milo atau ape2 minuman koko yg terdapat di pasaran. Bukan sahaja tersangat sedap, malah berkhasiat kerana minuman ini merupakan campuran buah tamar dan koko. Banyak khasiat minuman ni tapi antara khasiat yg plg ketara berdasarkan testimoni pengguna ialah dpt mencerdaskan minda dan meningkatkan penghasilan susu ibu. Tak rugi kalau anda cuba kerana rasanya pun MasyaAllah sgt sedap!!

Ada dua cara anda boleh mendapatkan Tamar Cocoa ni. Anda boleh beli sahaja dgn harga pasaran (RM22/pek) atau mendaftar menjadi ahli untuk mendapatkan harga RM19/pek. Untuk mendaftar, anda perlu beli 1 pek dgn harga pasaran dan pembelian yg seterusnya akan dikira harga ahli dan secara automatik anda layak menjadi stokis mobile.

Faedah stokis mobile:
-anda beli utk minum sendiri anda dpt komisen RM0.70
-anda daftarkan ahli baru, dan anda akan dpt RM0.70 utk stp pek yg dibeli oleh ahli baru
-bila ahli baru yg anda daftarkan tu promote kpd ahli baru lain, anda juga akan dpt komisen utk stp pek yg dibeli. Anda akan dpt komisen sampai 7 level ahli yg didaftarkan di bawah anda.

Bayangkan anda si A:

A-->--B-->C-->--D-->E-->F-->G
Utk stp pek yg dibeli oleh G, A sampai E akan dpt komisen 70sen..

Kenapa anda perlu mendaftar dgn saya?
Istimewanya kalau anda daftar dgn saya, anda perlu bayar harga yg lbh rendah drp harga pasaran. Tak percaya, cuba check dgn mane2 stokis mobile atau negeri, semua pendaftarn memerlukan anda beli 1 pek dgn harga pasaran. Tapi sy akan bg harga yg lbh rendah. So...anda dah boleh berjimat.
Pek pertama yg anda beli tu boleh COD bg yg duduk area Shah Alam, Subang, USJ dan Puchong. Kalau xjelas boleh hubungi sy di 011-29482184.

"Kalau tak nak jadi ahli boleh x dpt harga murah drp harga pasaran?"
Boleh. Kalau anda beli dgn saya, sy akan bg harga yg lebih murah drp harga runcit. Barang boleh COD utk area2 yg sy sebutkan td. Cuma, kalau anda jd ahli, anda dpt harga yg lebih murah dan anda boleh dpt cash back 70sen utk stp pembelian sndiri n blh dpt komisen kalau anda promote utk kwn2 or saudara mara anda. Mudahkan?




Name: neena204

    Item Details
    ID 3534
    Price RM 21.00
    Category Beverage
    State Selangor
    Date 08/01/2016
    Seller:

    neena204

    Location: Shah Alam , Selangor, Malaysia